Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LABORAL
Comunicat de suport als treballadors de Marcel Muñoz S.A.

La Candidatura d’Unitat Popular de Vic i la Coordinadora Obrera Sindical han emès un comunicat de suport als treballadors de Marcel Muñoz S.A.

01/12/2014 Laboral
La CUP Vic i el sindicat COS han emès un comunicat de suport als treballadors de Marcel Muñoz S.A. arran de la greu problemàtica està tenint lloc a les instal·lacions d'aquesta empresa subcontractada per ESFOSA, del grup Casa Tarradellas on s'afirma que " Com a conseqüència de la supressió de la subcontracta que ESFOSA té amb aquesta empresa, al voltant d’un centenar de llocs de treball directes o indirectes estan en perill, i amb això, tot el que suposa a les famílies afectades. A dia d’avui no existeix cap tipus de raó econòmica, ja sigui de vendes o de tresoreria, que pugui justificar cap acció de destrucció de llocs de treball com a aquesta" i s'insta a l’Ajuntament de Vic, i a totes les institucions municipals pertinents, a "prendre part en el conflicte creat i a acompanyar els i les treballadores afectades en el seu anhel de mantenir el seu lloc de treball.".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid