Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
AlQuadrat, Aspencat, Esne Beltza i Txarango actuen a Sabadell

El proper dissabte en el que serà un dels concerts més multitudinaris i compromesos de la ciutat.

18/12/2014 Cultura

El festival la FLAMA que combina lluites socials i música reivindicativa arriba a la recta final amb només el 15% de les entrades a la taquilla. El pròxim dissabte dia 20 el recinte de la Fira Sabadell acollirà la celebració dels 10 anys del Moviment Popular de Sabadell amb música compromesa i combativa.

Les entrades es poden comprar online fins el dijous 18 de desembre a la pàgina web de la FLAMA  i al Casal Independentista iPopular de Sabadell Can Capablanca (al carrer Compte Jofre 30) fins el divendres 19 de desembre. El mateix dia a la taquilla també es vendran entrades però el preu serà de 18 euros. Tanmateix des de l’organització es preveu que el mateix dissabte ja no quedin entrades pel que s’anima a aquelles persones que vulguin assistir als concerts que no esperin al darrer moment per comprar la seva entrada.

El dia del concert l’obertura de portes serà a 2/4 de 5h de la tarda i els primers a pujar a l’escenari serà el grup de Sant Quirze del Vallès Alquadrat; posteriorment a les ho farà el grup del País Valencià Aspencat. Arribats del País Basc cap a les 9h. del vespre tocarà Esne Beltza i tancarà la jornada Txarango.
Durant la celebració també hi haurà temps per actuacions de caire tradicional i popular i per visualitzar i explicar la feina que fa cada col·lectiu que forma el Moviment Popular de Sabadell. Així mateix cap a les 22.00h està previst un petit acte polític amb la lectura del manifest.
Per arribar al concert des de l’organització es recomana fer-ho amb transport públic, amb FGC a la parada Sabadell-Rambla o amb RENFE Sabadell-Centre. L’estació d’autobusos queda a 50 metres de la Fira Sabadell. L’accés al recinte es farà per la
porta principal de la Fira Sabadell a la Plaça de la Sardana s/n. Els assistents menors d’edat caldrà que presentin una autorització del pare, mare o tutor i que vinguin acompanyats d’un adult.
La FLAMA és un nou festival que neix amb la intenció de consolidar-se com a espai de trobada de les lluites i reivindicacions socials i populars amb la música compromesa que persegueix la implicació social per transformar el món. Després de 10 anys de lluita a la ciutat el Moviment Popular de Sabadell decideix celebrar la feina feta per donar-la a conèixer i també per convidar a totes les persones a sumar-s’hi per, transformar la nostra ciutat i el nostre país.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid