Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Pengen els vídeos de l’agressió feixista de Girona

S’han penjat al youtube i al vimeo dos vídeos de l’agressió feixista al punt de votació de l’Escola d’Hosteleria de Girona

10/11/2014 Política

Ahir cinc encaputxats van irrompre a l'Escola d'Hostaleria de Girona entre crits de 'Viva España', i van trencar una urna a puntades de peu, tot i que els voluntaris de la consulta la van poder tornar a muntar per seguir utilitzant-la.


Els agressors van fer la cua amb la resta de persones que anaven a participar i, en entrar al local, cap a les 11.30 hores, van trencat plats i objectes de l'escola i es van tapar les cares amb un passamuntanyes. Les persones que eren al punt de participació van tractar de detenir els encaputxats i finalment van retenir a diversos d'ells. Els Mossos d'Esquadra van detinir els cinc encaputxats, d'entre 21 i 34 anys, als quals se'ls imputen delictes de lesions, danys i desordre públic. Posteriorment van ser posats en llibertat amb càrrecs i a l'espera de ser citats judicialment. Els detinguts són de Girona, Sant Hilari Sacalm, Les Planes d'Hostoles, Vilafant i Vilajuïga, com a mínim dos dels atacants són membres de Plataforma per Catalunya. S’han penjat al youtube i al vimeo vídeos de l’agressió feixista al punt de votació que ja han rebut milers de visites.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid