Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TURISME MASSIU
Mobilitzacions contra el turisme massiu a Barcelona

Aquest dissabte es farà al barri de la Sagrada Família de Barcelona una manifestació sota el lema "ATUREM EL TURISME MASSIU", a la cruïlla entre Aragó i Marina a les 12 del migdia. D'altra banda la Plataforma Recuperem el Niza anuncia la interposició del recurs contenciós administratiu contra el Pla de Millora Urbana que preveu fer pisos hotelers i un gran Mercadona a l'antic Cinema Niza.

26/11/2014 Harmonies de lluita
Dos mesos i mig després de la manifestació convocada el 17 de setembre sota el lema “ATUREM EL TURÍSME MASSIU, RECUPEREM EL BARRI”, L’Associació de Veïns i Veïnes de Sagrada Família i la Plataforma Recuperem el Niza fan una crida a sortir de nou al carrer contra la passivitat de l’Ajuntament de Barcelona, sota el mateix lema, davant de la passivitat absoluta i l’absència de mesures i de diàleg per part del Districte i l’Ajuntament. La manifestació serà el proper dissabte 29 de novembre, començarà a les 12 hores a la cruïlla dels carrers Marina i Lepant.

Segons els convocants " De les 7 mesures urgents que varem proposar al l’Ajuntament, amb motiu de la manifestació del setembre, de l’única que hem sentit parlar ha estat la moratòria per implantar nous pisos turístics, mesura que no ha solucionat tampoc els problemes de convivència que provoquen els existents ni la proliferació de pisos sense llicència. De la resta no n’hem tingut cap noticia ni conversa, malgrat que el Regidor Ardanuy del Districte, després de finalitzar el plenari extraordinari de l’octubre anunciés la creació d’una taula de diàleg amb el veïnatge del barri.

Així mateix, des de la Plataforma hem interposat un recurs contenciós administratiu contra l’aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana del cinema Niza davant de les evidents irregularitats tant en el procediment com en el contingut del Pla. Exigim, doncs, la paralització del pla i que l’Ajuntament es faci enrere per tal d’adquirir l’immoble i destinar-lo a equipaments.

Finalment, exiigim també que es restableixi immediatament la legalitat urbanística i que es tanqui la botiga del Barça ubicada al carrer Mallorca 406 que viola la suspensió de llicències de botigues de souvenirs. Del contrari, adoptarem noves mesures legals i de mobilització ja que l’Ajuntament no ha mogut ni un dit davant de la denúncia de l’Associació de Veïns i Veïnes.

Des de l’Associació i la Plataforma seguirem mobilitzant-nos contra el turisme massiu, exigint l’adopció immediata de les 7 mesures urgents per al barri de Sagrada Família.

Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família

Plataforma Recuperem el Niza

7 mesures urgents per al barri de Sagrada Família

Peatonalització dels carrers Sardenya i Marina
Eradicació dels pisos turístics
Tancament de les botigues il·legals de souvenirs
Les cues d’accés al Temple, a l’interior del seu recinte
A Aragó – Lepant volem zona verda, no més aparcaments d’autocars
Cap autocar turístic al carrer Marina i a les portes de les escoles
Ni hotels, ni Mercadona, el Niza és del barri!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid