Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manipulació
La Diputació de València crea "Tele Rus"
22/11/2014 Comunicació

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha manifestat aquest dimarts que la intenció de la corporació és que l'1 de gener s'inicie el servei del nou canal televisiu que impulsa mitjançant una licitació, "Tele Rus" en atenció al cognom del president de la diputació i alcalde de Xàtiva pel Partit Popular (PP).

Rus ha expressat en roda de premsa que aquesta és la seua voluntat i ha explicat que a final d'aquest mes es coneixeran les empreses que s'han presentat al concurs públic per aquest servei de comunicació audiovisual televisiu d'àmbit provincial, i començarà la valoració de les ofertes.

Alfonso Rus s'ha defensat de les crítiques assegurant que serà un canal plural i ha afegit que és una "necessitat" reclamada pels alcaldes i per la societat després del tancament de Canal 9, precisament per part del seu propi partit. Rus també ha afirmat que serà una televisió "plural", tot i que la proximitat de les eleccions i el nom que se li està donant no convencen a l'oposició política del PP que denuncien que serà una "televisió feta a mida del PP".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid