Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’FN actuaria com l’ala dreta del PP

Fa uns dies el Louis Aliot, el cap del Front National a Catalunya Nord escrivia a la nova prefecta, la representant de l’Estat francès al Pirineus Orientals.

Denunciava

« el silenci de l’Estat francès davant les accions de certs grups independentistes catalans i certs càrrecs electes francesos que, desobeint les responsabilitats lligades al seu mandat, s’inmiscueixen en els afers interns d’un Estat estranger amic de França ».

És veritat que aquests darrers anys milers de nord-catalans s’han mobilitzat per la Comunitat Autònoma de Catalunya, sigui allargant la Via al Portús, fent més important la V baixa, manifestant a davant del Consulat espanyol per a denunciar la falta de democràcia del poder espanyol o commemorant el Tractat dels Pirineus…

Vet aquí una carta important que hauria d’obrir els ulls al 25 % dels nord-catalans que voten FN i que veuen amb aquest partit ultradretà una possible solució.

No crec pas que tota la gent que voti FN sigui faixista, encara que hi hagi un nucli dur que ho sigui.

Crec més aviat que la major part d’aquesta gent és farta i refotuda dels polítics corruptes i impunes, és farta i refotuda d’assistir al desgavell democràtic francès, i pensa que un partit amb la mà dura tornaria a França les seues lletres d’una noblesa perduda.

Amb aquesta carta l’Aliot se posa clarament a costat d’en Rajoy, un leader polític que se caracteritza pel seu autoritarisme que fa aigües i la seua incapacitat a dialogar. Queda clar que Rajoy és un president que porta l’estat del qual és responsable a la fallida.

I ningú pot dubtar que si el Front Nacional arribès un dia al poder faria exactament el que fa el Rajoy i potser pitjor. La societat canvia no se pot acceptar l’autoritarisme i els catalans del sud estan ensenyant al món que ciutadans convençuts se poden organitzar i obrir noves vies, vies que il·lusionen, vies que elles sí tenen futur.

I per acabar, crec que aquesta carta demostra clarament que atribuir a nl’FN l’atac del dia 1 d’agost, atac portat a la Porta dels Països Catalans no és cap absurditat.

El nucli fort del Front Nacional, els més convençuts, els homes de l’ombra, de la nit, aquests covards poden haver profanat aquest símbol de la nació catalana.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid