Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC presentará el seu posicionament polític en la "Declaració de Novembre"
26/11/2014 Política
ANC ANC
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) farà públic el seu posicionament davant l’actual context polític el proper dissabte 29 de novembre a les 12:30 hores a l’Auditori de la Fira de Cornellà. Després d’unes setmanes de debat intern de les assemblees territorials, sectorials i exteriors, el Secretariat Nacional de l’ANC presentarà la Declaració de Novembre, una presa de posició amb la possible convocatòria d’eleccions plebiscitàries a l’horitzó.

La Declaració de Novembre es presentarà en el marc del Consell Territorial, Sectorial i Exteriors (CTSE), un espai de treball que comptarà amb els coordinadors o representants de les assemblees territorials, sectorials i exteriors de l’ANC i el Secretariat Nacional. Carme Forcadell farà la lectura de la Declaració i posteriorment atendrà als mitjans que ho desitgin.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid