Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INDEPENDENTISME
Els signants del manifest ni un pas enrere promouen la creació d’una nova organització estratègica

L’assemblea constituent de la nova organització independentista i d’esquerres tindrà lloc el proper dia 30 de novembre a Barcelona

19/11/2014 Política
Els signants del manifest ‘Nous temps, noves eines. Per la independència, pel socialisme, pels Països Catalans: ni un pas enrere’han anunciat avui a través de la seva pàgina web la creació d’una nova organització estratègica independentista i d’esquerres que celebrarà la seva assemblea constituent el proper dia 30 de novembre al Centre Cívic la Sedeta a Barcelona.

El passat 18 d’octubre, diferents activistes i membres d’organitzacions polítiques van fer una crida a la creació d’un “nou espai de confluència estratègica” davant “la urgència d’una bona imbricació de les lluites socials en el procés independentista” que, finalment, s’ha consolidat en la creació d’aquesta nova organització estratègica que vol ser un “pol d’esquerres ben articulat dins l’independentisme que sigui capaç de generar i construir una alternativa política i econòmica als Països Catalans”.

Així doncs, després de l’Assemblea Constituent en la que es debatran les ponències estratègiques i organitzatives de la nova formació, a les cinc de la tarda, tindrà lloc un acte polític obert al públic al mateix centre cívic ‘La Sedeta’ on intervindran els signants del manifest inicial, així com un representant de la CUP i membres d’altres organitzacions germanes com Sortu, Movemento Galego ao Socialismo, Primeira Linha i d’Andalucía Comunista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid