Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
David Caño: “Hem de fer un bloc molt fort entre aquells que pensem que ha arribat l’hora de posar la política al servei de la gent”

El portaveu de la Crida Constituent, David Caño, ha explicat aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio que la Crida “no vol ser cap més agent dels que hi hagi” sinó que el seu objectiu és “fer un bloc molt fort entre aquells que pensem que ha arribat l’hora de posar la política al servei de la gent”.

13/11/2014 Política
La proposta de la Crida Constituentva ser llençada en forma de manifest el passat 20 d’octubre i ja compta amb més de 1700 adhesions entre les quals destaquen els cantautors Lluis Llach i Cesk Freixas, el periodista Antonio Baños o l’escriptor Julià de Jòdar, amb l’objectiu de conformar una candidatura independentista i rupturista per a les properes eleccions autonòmiques. En aquest sentit, David Caño ha afirmat avui que les properes eleccions “no seran eleccions plebiscitàries, sinó eleccions constituents” en les que, ha considerat, “necessitarem tota la força de l’esquerra transformadora”.

Sobre qui ha de conformar o no la candidatura, el poeta i docent ha assegurat a Catalunya Ràdio que aquesta vol aglutinar “la suma de les experiències col·lectives, del municipalisme rupturista i de totes aquelles persones que se senti interpel·lades en la conformació d’un procés constituent” i ha assegurat que “si ens fiquem d’acord en què fer i en com fer-ho, el qui serà molt senzill”.

En aquest sentit, el portaveu de la Crida Constituent ha reiterat que el seu objectiu és establir “un consens per trencar amb el marc espanyol per crear noves formes de fer política” i que, per tant, no poden anar a una llista unitària amb ICV-EUiA o Podem fins que aquests no tinguin “un debat clar de si volen la independència”.

Per altra banda, sobre la possibilitat d’incloure en aquesta llista a ERC, Caño ha explicat que, tot i que el partit de Junqueras és clar pel que fa a la independència, “han donat suport a pressupostos antisocials en detriment de la gent” i ha considerat que, a més a més, “la socialdemocràcia està en crisi i l’hem de superar”.

“Nosaltres vinculem la independència al benestar de les persones i creiem que la llibertat ha de servir per viure millor”, ha assegurat el poeta olotí, que ha sentenciat que “la gent no entén perquè es lleva al matí per ser més pobra”.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid