Municipals
"Crida per Badalona" anima a la participació de l'assemblea oberta del 29N

L’objectiu és els de conformar una candidatura rupturista d'esquerres per a les properes municipals de Badalona

23/11/2014 Política
Lluís Marco, Muntsa Niso, Andreu Solsona, Josep Poveda, Jaume Solà, Estela Fernández entre d’altres signants del manifest i promotors de la Crida per Badalona han realitzat un vídeo-spot per cridar a participar a l’assemblea oberta del proper dissabte 29N a La Llauna. “No ho faran com els altres, diuen que ho faràn diferent”, o “cal donar-li la volta a la ciutat com un mitjó” son els arguments emplats per Lluís Marco (actor) i Muntsa Niso (ex-regidora d’ICV) per animar a la participació de l’assemblea del 29 de novembre.

El grup promotor de la Crida convoca a una assemblea oberta aquest dissabte 29 a l'escola La Llauna de Badalona. El programa ha estat confeccionat col·laborativament mitjançant respostes d'una enquesta enviada als més de 230 signants del manifest. Pel matí, a partir de les 10h, la jornada es divideix en grups reduïts de debat segons diferents temàtiques. A la tarda, després d'un dinar popular, es continuarà amb les conclussions i full de ruta amb l'objectiu de dissenyar una candidatura rupturista i ciutadana a les properes eleccions municipals de Badalona.

La  “Crida per Badalona” és una iniciativa promoguda per gent activista de diferents moviments polítics com el veïnal, juvenil, sindical, l'esquerra independentista, el 15M i cultural, amb l’objectiu de conformar una candidatura rupturista d'esquerres per a les properes municipals de Badalona al maig del 2015.
 
El manifest inclou 10 punts programàtics entre els que destaca la municipalització de serveis, una auditoria ciutadana del deute, garantir la transparència, reduir el nombre de càrrecs de confiança i construir la República Catalana des del municipi. També es fa esment a aspectes organitzatius de com s'hauria d'articular aquesta candidatura: oberta a tothom (persones, moviments i organitzacions), dotar-se d'un codi ètic i no dependre de professionals de la política.
 
A  la web, podeu trobar el manifest i tota la informació necessària així com l’evolució en el ritme d’adhesions i altres notícies que es vagin donant.