Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Censura
Veïns de Badalona s'apleguen a plaça de l'Ajuntament per cantar "l'Estaca"

Com a protesta per l'intent de prohibició del PP que sonés la cancó a la cloenda del Festival de curtmetratges Filmets

29/10/2014 Política

Ahir a la tarda, centenars de veïns es van acostar a la plaça de l'Ajuntament de Badalona per cantar l'Estaca,  en resposta a l'intent del dirigent del PP i gerent Badalona Comunicació, Alberto Fernández Saltiveri de prohibir que sonés la cançó durant la cloenda del Festival de curtmetratges Filmets. La concentració havia estat convocada per la CUP i va tenir lloc lloc paral·lelament a la celebració del ple municipal.

Dissabte passat, durant el lliurament de premis, Martí Serra, saxofonista de la Filmets Band, va dirigir-se al públic present per dir: "Aquest matí ha passat una cosa molt greu. Ha vingut un senyor i, per increïble que sembli, ha dit que manava molt, que manava molt més que l’Agustí [Argelich, director del festival] i que L'estaca no es tocava ... A aquesta persona i a qui sigui que representa, hem de dir-li que les coses ja no funcionen així". Tot seguit Serra va tocar L’estaca amb el saxofon i el públic la va cantar. Un cop van acabar de cantar una part del públic va cridar “independència”.

L'intent de censura va provocar la reacció de diverses organitzacions i entitats com per exemple Òmnium Cultural que ha demanat la dimissió del gerent de Badalona Comunicació Alberto Fernández Saltiveri o la CUP Badalona que va fer un cartell on es veu una imatge de l’alcalde de Badalona (PP) Xavier García Albiol amb el text “Segur que tomba, tomba, tomba #foraalbiol”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid