Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Policial
Surt en llibertat amb càrrecs el detingut per robar una bandera espanyola de la comissaria de Mataró

El militant d'Arran, a qui acusen d'un delicte de robatori, ha passat la nit a la comissaria de la policia local

23/10/2014 Drets i Llibertats

Joan, el militant d'Arran detingut dimecres a la tarda a Mataró, ha sortit aquest dijous al matí en llibertat amb càrrecs després de declarar. La policia l'acusa de robar la bandera espanyola de la comissaria de Mataró que va desaparèixer durant el cap de setmana.

Segons ha informat Alerta Solidària, el noi ha passat la nit a la comissaria de la policia local de la capital del Maresme.

Agents de la policia local es van desplaçar fins a casa del militant independentista per a detenir-lo. És la segona vegada en menys d'una setmana que detenen el jove, ja que va ser un dels dos detinguts que hi va haver divendres passat en els incidents que es van produir durant el desallotjament del casal popular independentista El Teler.

La bandera espanyola va desaparèixer el cap de setmana passat de la comissaria de la policia local de Mataró per quarta vegada en menys d'un any.

Es dóna la circumstància que l'Ajuntament va retirar a principis de setembre els pals situats en un dels laterals del recinte i els va traslladar al costat de la porta principal d'accés a les dependències policials precisament per evitar els furts de banderes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid