Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MALLORCA
Presenten la campanya “Desobeïm” a Mallorca

Avui dijous 30 d'octubre a les 11 del matí s'ha dut a terme la presentació de la campanya "Desobeïm" de l'Esquerra Independentista de Mallorca.

30/10/2014 Política
La presentació s'ha fet mitjançant una roda de premsa davant del Consolat de Mar, seu del Govern de les Illes Balears. Els organitzadors d'aquesta campanya afirmen que tenen com a objectiu principal posar en valor la desobediència "una de les principals eines de lluita de les classes populars al llarg de la història". L'Esquerra Independentista de Mallorca  insta al conjunt de les classes populars de Mallorca a desobeir i vol destacar "la lluitar per una educació digne, la lluita feminista, la lluita pels drets com a poble, la lluita en defensa del territori i la lluita pels drets de la classe treballadora. Sense deixar de banda les diferents lluites dels moviments populars de Mallorca.".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid