Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Presentació de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca a Puigpunyent

L’acte va tenir lloc, a la sala de plens de l’ajuntament del municipi de la serra i fou presentat pel batlle Biel Ferrà.

19/10/2014 Política
Divendres passat, a les 20 h, va tenir lloc la primera presentació a nivell municipal, de la recentment constituïda Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM). L’esdeveniment es realitzà a la sala de plens de la Casa de la Vila, on s’hi congregaren unes 26 persones. El batlle del municipi fou l’encarregat de fer la presentació, tot fent una defensa aferrissada dels valors que ens identifiquen com a poble i el dret a decidir lliurement el nostre futur.

A l’acte hi assistí part del secretariat de l’entitat independentista-òrgan executiu-. Maria Antònia Oliver (presidenta), Josep Planas (vicepresident), Jaume Calafell (secretari), Josep Muncunill (tresorer) i Bartomeu Adrover (vocal).
La presidenta, l’escriptora Maria Antònia Oliver, fou qui realitzà una petita introducció del que era l’ASM i el seu ideari principal, la independència de Mallorca en el marc dels Països Catalans si així ho decidís la majoria de la població.

Josep Planas explicà breument els objectius i finalitats, tot incidint, sobretot, en l’argumentari del perquè a la independència. Així mateix destacà el caràcter transversal i apartidista de l’entitat. Pel seu costat, Josep Muncunill, el tresorer, fou qui dedicà la seva intervenció a fer una crida a la gent a que s’implicàs amb aquest nou projecte i les diferents maneres que hi havia per fer-ho. Finalment, després de la ronda d’intervencions, s’establí un petit debat amb el públic assistent.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid