Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Neix la Comissió de seguiment del 9-N de Sant Celoni

La Comissió es reunirà dijous a les 8 del vespre a l’Ajuntament

22/10/2014 Política

La CUP Sant Celoni ha emès un comunicat on informa que “tenint en compte el moment històric que està vivint el país, amb la consulta del 9N com a referència, l'assemblea de la CUP ha decidit posar fil a l’agulla i participar activament en les decisions que facin referència a l'organització del nou 9N a Sant Celoni i la Batllòria.

Per aquest motiu, s'han posat en contacte amb l'alcalde, Joan Castaño, per sol·licitar una trobada de tots els partits i regidors que ho vulguin amb l’objectiu d’asseure’s en una taula i debatre sobre com ha de ser la consulta a Sant Celoni.

L’alcalde ha mostrat la seva total disposició. És per això que s'ha convoca la Comissió de seguiment del 9-N de Sant Celoni i la Batllòria dijous 23 d’octubre a les 8 del vespre a l’Ajuntament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid