Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Músics, glosadors i activistes donen suport als vaguistes mallorquins encausats

Avui es durà a terme un acte a Palma per demanar l'absolució de Robert Abela i Marcel Pich

25/10/2014 Drets i Llibertats

Persones destacades en el món de la cultura popular i l'activisme a Mallorca participaran aquest dissabte a un acte de suport a Robert Abela i Marcel Pich, els dos activistes encausats per participar de la vaga general del 14 de novembre del 2012. Els dos mallorquins, que seran jutjats el proper 6 de novembre a Palma, s'enfronten a 4 anys de presó cadascun.

L'acte de dissabte consistirà en una glosada a càrrec de Mateu Xurí i Maribel Servera i un concert de Biel Majoral i Delfí Mulet. A més, hi haurà intervencions a càrrec de Tomeu Martí, activista, president del Grup Blanquerna i director d'Ona Mediterrània, i Tonina Siquier, portaveu de l'Assemblea de Docents. L'acte serà presentat per l'activista i professor David Pujol, que també fou encausat i absolt en un altre judici similar.

Abela i Pich estan acusats de desordre, atemptat a l'autoritat i lesions. Tots dos són activistes en actiu. Abela és membre del sindicat CGT i Marcel Pich és músic i militant del moviment veïnal, de l'Esquerra Independentista i en iniciatives en defensa de la llengua i el territori.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid