Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Multa de 900 euros pels dos joves d'Arran encausats per cremar una foto del rei Borbó

Els joves Guifré Peguera i Jordi Nogué han estat condemnats avui per l'Audiència Nacional a pagar una multa de 900 euros acusats de cremar una fotografia del rei.

02/10/2014 Drets i Llibertats

Els joves Guifré Peguera i Jordi Nogué que han estat jutjats avui dijous 2 d'octubre a l'Audiència Nacional de Madrid acusats d'haver cremat una fotografia del rei Borbó. Els dos joves d'Arran estaven encausats per la suposada crema d'un retrat del rei d'Espanya que es produí el dia 11 de setembre de 2013. El 16 de gener d'aquest any van declarar al jutjat de Mataró on una cinquantena de persones es van concentrar davant l'edifici per donar suport als encausats i iniciar així la campanya de solidaritat "Ara, República Catalana".

Al judici per injúries a la Corona que s'ha fet avui contra ells al Jutjat Central del Penal de l'Audiència Nacional, els dos joves han admès que van penjar la imatge del monarca cap per avall i van ruixar l'efígie amb alcohol de cremar. No obstant això, han negat haver estat ells els que van calar foc al cartell. Finalment després de declarar en català (el jutge s'ha sorprès que el traductor fos del País Valencià) els dos joves han estat condemnats a pagar 900 euros de multa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid