Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UNIONISME
Manel Parra va “inflar” el nombre d’afiliats a la seva organització

Ahir a la nit al programa de TV3 “PuntCat” (.CAT) el militant ultradretà Manel Parra va assegurar que l’organització que ell representa (Movimiento cívico De España y catalanes) té 800 afiliats tot i que no està clar que en realitat aquesta organització existeixi

31/10/2014 Política

Dijous a la nit, en un debat a TV3, el militant ultradretà Manel Parra va representar una organització (Movimiento cívico De España y catalanes) assegurant que té 800 afiliats tot i que el passat mes de maig va ser dissolta per ell mateix. El 8 de setembre un ex-membre d’aquesta associació, Miguel Bosch Sánchez (la persona que dimecres passat va fer la salutació feixista al Parlament de Catalunya), agraïa en una entrevista la tasca feta per Parra i la mateixa entitat unionista que en teoria estava dissolta des de feia 3 mesos emetia un comunicat que acabava amb la frase “Muchas gracias Manel Parra por toda tu labor”. Existeixi o no el “Movimiento cívico De España y catalanes” sembla clar que no té 800 afiliats i possiblement el senyor Manel Parra sigui el seu únic membre.


Enmig de tot aquest embolic hi ha la pugna del PP i Ciutadans per controlar les organitzacions espanyolistes que últimament s’estan mobilitzant en contra del procés sobiranista. Manel Parra, fa un parell d’anys, durant la campanya electoral de les darreres eleccions autonòmiques va afirmar “El PP es la única fuerza política que defiende que Cataluña es España y tiene una voz fuerte en Cataluña, en España y en Europa” fet que li va provocar problemes amb els membres del “Movimiento cívico De España y catalanes” propers a C’s. Al debat d’ahir en canvi semblava molt més proper a Ciutadans que al PP perquè va citar el partit d’Albert Rivera en diverses ocasions i no va esmentar el PP ni un sol cop.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid