Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La CUP de Barcelona reclama més punts de votació a la ciutat

Expressa la seva sorpresa i indignació davant de l’anunci que només hi haurà 89 punts de votació, tenint en compte la consulta popular organitzada per "Barcelona Decideix" el 10 d’abril de 2011 es van habilitar 347.

24/10/2014 Política

La CUP de Barcelona ha emès un comunicat aquesta tarda per demanar al departament de Governació que habiliti com a mínim els 160 espais que l’Ajuntament ha posat a disposició per dur a terme la consulta davant  l’anunci que només hi haurà 89 punts de votació.

La formació recorda que que en les cites electorals, a Barcelona, se solen habilitar més de 260 col·legis electorals, i que a la consulta popular organitzada per "Barcelona Decideix" el 10 d’abril de 2011 es van habilitar 347 punts de votació.

Tanmateix, a CUP de Barcelona expressa el seu compromís, com l’ha tingut des del primer dia, que el 9 de Novembre esdevingui una jornada de desbordament democràtic i de desafiament popular massiu, que planti cara a les prohibicions antidemocràtiques de l’Estat espanyol. Cal que aquest dia esdevingui un boomerang de desobediència respecte a la negació del dret a l'autodeterminació del nostre poble.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid