9N
La CUP d'Anglčs prioritza la consulta abans de definir candidatura per les municipals

Considera que segurament després del 9-N l'escenari canviarà tant al poble com al país

25/10/2014 Política

Durant la darrera setmana, la CUP d'Anglès (Selva) ha rebut la petició, més o menys formal, sobre la possibilitat de crear una nova plataforma popular, de cara a concórrer junts a les eleccions municipals. Davant d'aquesta petició ha manifestat que "No podem obviar que segurament després del 9 de novembre l'escenari canviarà tant al poble com al país".

Per quest motiu ha assenyalat que, "que ara mateix les forces i moviments populars del poble hauríem de centrar els nostres esforços militants en la preparació de la consulta del proper 9 de novembre, assegurant que a la nostra vila es voti amb total normalitat i, sobretot, que el resultat sigui el màxim de favorable possible a la creació d'un nou Estat independent que entén la independència com a eina per a canviar-ho TOT".

Afegeix que "Cal explicar a tothom amb més força que mai que l'única manera d'assegurar una República Catalana Independent que garanteixi els drets socials és una victòria clara de l'opció independentista a la consulta del proper 9 de novembre, tal i com vam anunciar amb les conclusions que vam extreure de l'acte públic que vam realitzar el passat 4 d’octubre a la Taula Rodona “El nostre Present, el nostre Futur, Independència”."

Per això centraran tots el seus esforços en prioritzar el nou 9N per tal que aquest sigui un punt d'inflexió i de no retorn en la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol.

En línia la CUP considera que ara no és el moment de decidir quines agrupacions es poden fer, 2sinó d'arremangar-nos i posar tota la carn a la graella per a la independència i la justícia social al nostre país. Aquest és el compromís de la CUP d’Anglès amb el poble i amb el procés independentista".

Tot i així, la formació remarca que aposta per un procés participatiu de tots els anglessencs, en el camí per definir el seu futur a les properes eleccions municipals basat en taules participatives.