Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Jornada de lluita "Votar és qüestió de classe. Per un marc laboral socialista, feminista i català"

Sota aquest lema, la COS convoca per demà una jornada de lluita amb accions desentralitzades arreu dels Països Catalans i a la tarda, una concentració-manifestació davant la seu central de CiU a Barcelona (Còrsega 331-33).

30/10/2014 Política

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) convoca amb el suport de e l'Esquerra Independentista, una jornada de lluita demà per donar una resposta, en clau laboral i sindical, a la prohibició de la consulta del 9 de novembre per part del TC, a les maniobres de les elits polítiques i econòmiques i al nou escenari obert a Catalunya.

El sindicat considera que el sindicalisme d'alliberament de gènere, de classe i nacional ha de seguir incidint en la necessitat de seguir dotant a la conjuntura política actual del marc territorial dels Països Catalans i de la més que necessària confluència amb el nostre procés d'emancipació de classe. Concebeixen la jornada de lluita de demà  com una primera passa per animar a altres organitzacions sindicals a treballar conjuntament per a la convocatòria d'una vaga general revolucionària en l'àmbit nacional i, per començar a fer-ho possible, us convoquem a tots i a totes a la concentració/manifestació que tindrà lloc el pròxim 31 d'octubre a les 18:00 de la tarda a la seu de Convergència i Unió de Barcelona

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid