Llengua
El Correllengua s'anima arreu del país

El Maresme confecciona un programa pel conjunt dels pobles de la comarca

02/10/2014 Política
Els propers dies, el Correllengua agafa embranzida i encara l'octubre ple d'energia.

A Mollerussa, destaca l'homenatge a Maria Mercè Marçal, el dijous 2 d'octubre, i els actes centrals que tindran lloc el dissabte. També cal esmentar les activitats previstes a Castellar del Vallès (que celebra el 10è aniversari amb concerts i actes de plaça) i Sant Just Desvern on hi torna a sobresortir el concurs Calvern.
 
També Piera es deixa anar aquests dies, amb activitats que s'allarguen fins a la Castanyada, i no cal desmerèixer gens els actes previstos a Balaguer, Berga, Santa Coloma de Gramenet, Tremp o Sant Pere de Riudebitlles, per citar-ne només alguns.
El Maresme confecciona un programa pel conjunt dels pobles de la comarca

Com cada any, el nucli de la CAL a Mataró, ha editat el programa dels actes previstos al Maresme, una de les comarques on el moviment hi té més implantació.

La seva capital, Mataró, celebra els actes centrals el proper dissabte 4 d'octubre a Can Xammar, amb una cercavila i diversos concerts per a grans i menuts. Les properes setmanes s'aniran succeïnt els actes a diverses poblacions més, com ara Argentona, Canet de Mar, Montgat, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

Més informació a l'agenda