Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maresme
Detingut un jove per robar la bandera espanyola de la comissaria de Mataró

La policia local ha detingut avui un militant d'Arran després del robatori de la bandera espanyola durant el cap de setmana

22/10/2014 Política

La policia local de Mataró ha detingut aquest dimecres un jove independentista a qui acusen de robar la bandera espanyola de la comissaria de la capital del Maresme.

Segons han informat les organitzacions Alerta Solidària i Arran, el militant independentista ha estat detingut avui a casa seva per part d'agents de la policia local. 

La bandera espanyola va desaparèixer el cap de setmana passat de la comissaria de la policia local de Mataró per quarta vegada en menys d'un any.

Es dóna la circumstància que l'Ajuntament va retirar a principis de setembre els pals situats en un dels laterals del recinte i els va traslladar al costat de la porta principal d'accés a les dependències policials precisament per evitar els furts de banderes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid