Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
Denuncien la manca d’informació sobre el tall de la carretera de Les Mallorquines a Hostalric

Paral·lament, la CUP de Farners demana  la gratuïtat de l’autopista mentre durin les obres

31/10/2014 Territori

La CUP Farners ha denunciat la pèssima gestió que fa l’administració del tall de la carretera GI-555 entre Les Mallorquines i Hostalric, tallada des del 28 de setembre a causa de les obres que s’han de fer al pont sobre la riera de Santa Coloma, que va quedar descalçat per la rierada.

"La manca d’informació a les poblacions afectades és total i alarmant, un mes després del tall. La senyalització del tall en la resta de la xarxa viària és totalment deficient. I la proposta de solucions alternatives és totalment nul·la. I segons les poques informacions que circulen per la comarca sembla que les obres encara van per llarg", assenyala la CUP

El tall d’aquesta carretera afecta els desplaçaments per carretera entre la Selva i el Vallès, i especialment entre les poblacions de la Selva interior. Les poblacions més afectades són Sils, Riudarenes, Hostalric, Maçanes i Santa Coloma de Farners. Especialment greu és el cas del municipi de Riudarenes, on el nucli de Can Fornaca està pràcticament aïllat del poble.

La formació independentista remarca que no hi ha alternatives àgils al traçat d’aquesta carretera, les úniques opcions són pistes forestals o la carretera C-35 de Maçanet a Hostalric, el doble de llarga i en força mal estat. L’única alternativa àgil és l’autopista AP7, una via de peatge. Raó per la qual la CUP Farners demana la gratuïtat de l’AP7 entre Maçanet i Hostalric mentre durin aquestes obres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid