Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicial
Demanen 4 anys de presó a dos activistes mallorquins que van participar a la vaga general

Els encausats seran jutjats el 6 de novembre per desordre públic, lesions i atemptat a l’autoritat

15/10/2014 Drets i Llibertats

Dos activistes mallorquins seran jutjats el 6 de novembre a Palma per haver participat a la vaga general del 14 de novembre del 2012. Els encausats seran jutjats per desordre públic, lesions i atemptat a l’autoritat. La Fiscalia els demana quatre anys de presó a cadascun.

Els fets van tenir lloc durant el piquet unitari del matí a Palma quan la policia espanyola va detenir dos activistes que participaven a la protesta. Els afectats, Robert i Marcel, denuncien que se'ls va detenir "amb violència i de forma totalment aleatòria i indiscriminada" i asseguren que les acusacions "no es corresponen per a res amb la realitat i evidencien el caràcter polític i repressiu d’aquest judici".

Els detinguts van romandre privats de llibertat fins la nit. Centenars de persones es congregaren davant la comissaria de l’Escorxador després d’una manifestació anticapitalista.

El primer acte de suport als dos imputats es durà a terme el 25 d'octubre a can Alcover, a Palma, en una jornada amb actuacions musicals i parlaments. A més, es convocarà una concentració de suport davant dels jutjats el dia del judici.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid