Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Comença el desplegament de les Forces de Seguretat espanyoles

Avui al Maresme i a les seus de la Delegació del Govern espanyol de Barcelona s’han vist diversos vehicles de la Policia Nacional i la Guardia Civil

01/10/2014 Política

Fa un parell de dies que la seu de la Delegació del Govern de Barcelona està custodiada per una dotzena de furgonetes de la Policia Nacional (i durant algunes hores també dels Mossos d’Esquadra). De fet, van ser els mossos els que van desallotjar ahir les tendes de campanya que s'havien plantat davant de la seu de la Delegació i van encerclar les persones que donaven suport a l'acampada. Avui al matí la seu de l’arxiu de la Delegació del Govern (carrer Bergara 12, a tocar de la plaça Catalunya) estava custodiada per mitja dotzena de cotxes 4x4 de la Guardia Civil.


El ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz ha ordenat l’enviament de 300 antiavalots de la Policia Nacional espanyola al Principat, que s’han desplaçat des de La Corunya, Valladolid, València i Oviedo. Aquesta tarda, el fotògraf Ramon Costa ha aconseguit les primeres fotografies de les primeres unitats de la policia espanyola que han arribat al Maresme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid