Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada Catalunya Nord
Actes de la commemoració dels 355 anys del Tractat dels Pirineus

La CAL organitza, un any més, un autocar que es desplaçarà fins a Perpinyà i, a més, farà una ruta prèvia per diversos indrets d'especial interès, com són el centre històric de Ceret, Castellnou i La Força Real

17/10/2014 Política

El proper 8 de novembre, Perpinyà acollirà la commemoració dels 355 anys del Tractat del Pirineus que coincidirà, com es tradicional, amb els actes del Correllengua 2014.

Aquests dies, s'ha donat a conèixer el cartell, sota el lema: "Catalunya Nord, també és Catalunya", i els actes que es realitzaran a la capital nord-catalana:

16h Manifestació

18h Encesa d'espelmes

19h Marxa de Torxes

20,30h Concert amb Dr.Calypso, The Terrific Turkeys i DJ Guillem.

Cal tenir present que la diada és 7 de novembre,  data que 1659 es va signar el Tractat del Pirineus, un tractat que va marcar el trossejament de la nació per la voluntat de la monarquia hispànica de cedir els territoris del nord de Catalunya a França a canvi de mantenir les possessions a Flandes.

Autocars des de Barcelona

La Coordinadora d'Associacions de la Llengua (CAL) organitza, un any més, un autocar que es desplaçarà fins a Perpinyà i, a més, farà una ruta prèvia per diversos indrets d'especial interès, com són el centre històric de Ceret, Castellnou i La Força Real (consulta tots els detalls del viatge aquí). 

Abans d'assistir als actes de cloenda, es farà dinar de carmanyola en un paratge amb vistes cap al nord de l'Albera (cal que cadascú es porti el seu dinar).

L’autocar sortirà d’Esplugues de Llobregat a les 7.45h, i farà les següents parades:plaça de Sants (Monument al ciclista, 8.00h), Plaça Universitat (lateral mar, 8.10h) i Fabra i Puig (darrere l'estació de tren, 8.20h). La tornada des de Perpinyà serà al voltant de les 20h, i l'hora prevista d'arribada a Barcelona, les 22h.

Preu del viatge: 10 euros

Per a formalitzar la reserva cal que indiquis nom, cognoms, telèfon i quina parada de l'autocar pujaràs, a través del telèfon 934159002 o bé el correu cal@cal.cat. A continuació, caldrà ingressar l'import del viatge (10 euros) al compte ES37 2100 4742 7902 0000 4867.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Alhora i la CUP
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid