Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Acte de la CUP Ebre pel SÍ-SÍ

El proper dimecres 5 de novembre la CUP Ebre organitzarà l'acte central a les Terres de l'Ebre de la campanya Anem més enllà

31/10/2014 Política

El proper dimecres 5 de novembre a la Cambra de Comerç de Tortosa (C/Cervantes, 7) la CUP Ebre organitzarà l'acte central a les Terres de l'Ebre de la campanya Anem més enllà amb la presència de la diputada Isabel Vallet, el músic i escriptor Xavi Sarrià i Carme Abril de CUP Ebre.


Amb aquest acte la CUP Ebre afirma que “vol transmetre un missatge d'il·lusió i lluita perquè aquest proper 9N sigui un nou èxit de mobilització de la societat catalana” i que “el país complet, són els Països Catalans, i que les Terres de l'Ebre es troben a la cruïlla dels Països Catalans.”. L'acte finalitzarà amb una breu actuació musical del cantant i escriptor Xavi Sarrià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid