Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicial
25 voluntaris del Multireferèndum de la Noguera seran jutjats el 30 d'octubre

Són els primers imputats Ponent després que s'hagin celebrat judicis a Girona, Salt, Olot i Berga

15/10/2014 Política

25 persones que van participar en l'organització del Multireferèndum a la comarca de la Noguera seran jutjats el 30 d'octubre per un delicte de faltes per desobediència.

En el Multireferèndum celebrat el 25 de maig els Mossos d'Esquadra van aixecar acta a 161 taules i van identificar 510 persones. Fins ara s'han celebrat judicis contra tres voluntaris de Girona, tres de Salt que van ser condemnats a 75 euros, quatre d'Olot i tres de Berga. Les causes contra els activistes d'Olot i Berga van acabar arxivant-se.

Justament ahir un grup de membres del Multireferèndum van ocupar l'Ajuntament de Balaguer per reclamar la consulta.

Els 4 imputats de l'Alt Penedès declararan el 22 d'octubre

Les quatre persones de l’Alt Penedès que van ser imputades per haver participat en l’organització de la consulta del Multireferèndum han estat citades a declarar el 22 d'octubre després de suspendre la primera citació.

Les 4 persones imputades són de les taules de Vilafranca i Sant Sadurní d'Anoia. El dia del Multireferèndum els Mossos d’Esquadra van identificar els activistes, que van ser denunciats pels representants del PP Carles Jiménez Morera i Jose Ramon Sogas.

El 22 d'octubre hi ha convocada una concentració de suport a les 10h del matí davant dels jutjats de Vilafranca del Penedès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid