Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2013- El diari La Razón fa el ridícul intentant patentar l’Estelada

El diari la Razón fa el ridícul intentant patentar l’Estelada

16/10/2013 Tal dia com avui

El 16 d’octubre de 2013 la portada del diari La Razón estava ocupada pel titular "Un empresari antiindependentista té la patent de l'estelada". I unes declaracions del suposat propietari de l’Estelada: "Els Pujol m'han fet una oferta de sis zeros per la patent". La Razón també afirmava que l’empresari tenia els drets d’ús de l’Estelada i podia impedir que se’n fes ús públic.


El mateix dia Leandro Núñez, advocat expert en propietat intel·lectual, protecció de dades i dret de la publicitat, des del seu compte de Twitter assenyalava:" Diuen que la ignorància és atrevida. Vegeu la portada de La Razón: abans de parlar de marques, assessorin-se per Déu! ".


Poc més tard penjava un muntatge aclaridor i assenyalava que el que va registrar l’antiindependentista no és una patent sinó un disseny industrial. La Razón afirmava que la patent de l’Estelada s'havia publicat al BOE i l'especialista aclaria que és el BOPI (Butlletí Oficial de la Propietat Industrial) el que publica aquest tipus de registres. El diari de Marhuenda també assegurava que podria impedir que l’Estelada onegés als ajuntaments perquè tenia els drets d'ús però Nuñez aclaria que "encara que el registre fos legal, no podria impedir aquest tipus d'ús" ja que la llei només protegeix de l'ús comercial. I l'expert feia un últim aclariment: l'Estelada tampoc és una marca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid