Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Dimissió del Govern si no hi ha referèndum"

Davant la negativa del govern de CiU a portar a terme el referèndum que s’havia acordat, recollint el mandat expressat repetidament i de manera massiva pel Poble Català, el Moviment de Defensa de la Terra (MDT) denuncia l’actuació antidemocràtica del govern espanyol que no ha parat de posar obstacles a l’expressió lliure de la veu del poble català i manifesta el seu rebuig a la manca de fermesa del govern de la Generalitat de Catalunya.

Com que ha posat per damunt de la voluntat del poble català les exigències del govern espanyol, aquest govern ha de presentar la seva dimissió i ha de convocar de manera immediata eleccions, on es dirimeixi en quina o quines forces polítiques el poble de Catalunya diposita la seva confiança.

L’MDT considera que la proposta d’unes eleccions substitutòries convocades sine die, com proposa el govern de la Generalitat de Catalunya, ha de ser interpretada com un frau a la voluntat del poble català. A més, condicionar-les a una llista unitària incloent-hi els responsables del frau i de les retallades socials i les polítiques neoliberals més greus dels darrers 30 anys és un nou engany inacceptable.

Pel que fa al dia 9 de novembre, l’MDT juntament amb totes les forces polítiques i socials que defensen la necessitat de portar a terme el referèndum d’autodeterminació, continuarà treballant per convertir aquella data en una manifestació esclatant de la voluntat popular per decidir sobre el nostre futur i avançar cap a la independència.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid