Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#yes
Una delegació de la CUP a Escòcia fa el seguiment del referèndum

Des del Casal Depertaferro  de Reus se seguirà l'escrutini minut a minut

18/09/2014 Internacional

Avui el membre del Secretariat Nacional de la CUP Lluís Sales participarà en una xerrada organitzada pel Centre Català d’Escòcia, a Edimburg, amb altres representants d’organitzacions polítiques catalanes. A partir de les 10 de la nit, els membres de la delegació de la CUP faran el seguiment dels resultats electorals i atendran els mitjans de comunicació.

Lluís Sales ha valorat que "l'esquerra independentista catalana ha parat molta atenció a l'àmplia campanya a favor del 'YES', que ha implicat una mobilització ciutadana sense precedents i que, de fet, ha revertit les enquestes en qüestió de setmanes".

La participació de la CUP en el referèndum a Escòcia va començar el passat divendres. Lluc Salellas, cap de llista a les darreres eleccions autonòmiques per Girona, va participar a Glasgow  en l’acte de campanya “Global Scotland, Another world is possible" per donar suport al sí, convocat per la Radical Independence Campaign (RIC). 

Ahir, el regidor de Manresa Jordi Masdeu va participar en un acte, també organitzat per la RIC, en aquest cas a la capital Edimburg.

Seguiment des de Reus

La Taverna Despertaferro no es vol perdre una nit tant especial i per això a partir de 2/4 de 8 del vespre, fa un seguiment en pantalla gegant i música escocesa de fons, del minut a minut de l’escrutini. A més i recordant que estan en una taverna, faran un oferta de whisky.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid