Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Quim Arrufat: "Hem enviat un missatge clar i contundent...: Votarem i guanyarem!"

La CUP felicita al conjunt dels Països Catalans per la massiva mobilització feta a Barcelona i a l'organització exemplar de l'Assemblea Nacional Catalana.

12/09/2014 Política

"Que ningú s'aparti del full de ruta acordat el 12 de desembre de 2013" exigeix el diputat de l'esquerra independentista. També ha dit que "S'ha esvaït qualsevol dubte, el poble de Catalunya està determinat a votar en un referèndum sobre la independència i ho va demostrar ahir amb la mobilització més important que s'ha viscut aquest segle a Europa".

El diputat de la CUP-AE, ha exigit al govern català "que acceleri el preparatius del referèndum del 9 de novembre i planti les urnes digui el que digui el tribunal constitucional espanyol". "El dia 19 de setembre tindrem un marc legal català homologable a nivell internacional que dóna totes les garanties per la convocatòria del 9N. Que ningú s'aparti del full de ruta acordat el 12 de desembre de 2013, celebrar el referèndum, donar la veu al poble, serà l'acte de sobirania més important que podem fer. Hem enviat un missatge clar i contundent al govern espanyol, al govern català i a la comunitat internacional: Votarem i guanyarem!"

Felicitacions i crida a no baixar la guàrdia fins el 9N

La CUP ha volgut felicitar al conjunt dels Països Catalans per la massiva mobilització feta a Barcelona i a l'organització exemplar de l'Assemblea Nacional Catalana. Per altra banda valora com a molt exitoses les convocatòries promogudes per l'esquerra independentista per aquesta diada i que van aplegar més de 60.000 persones entre les manifestacions de Barcelona, Girona, Lleida, Reus i Mataró, a més dels centenars d'actes amb gran afluència arreu de Catalunya. També valora com a positiva l'acollida que va tenir entre els manifestats de la V el repartiment de 200.000 cartells exigint la celebració del referèndum "tant sí com no".

La CUP fa una crida a la mobilització persistent fins el 9 de novembre i s'ha d'accelerar aquesta mobilització quan el tribunal constitucional espanyol prohibeixi la convocatòria del 9 de novembre. "La celebració del referèndum depèn de que la mobilització popular no s'aturi. És el poble el que ha de garantir que el govern posi les urnes al seu lloc el 9 de novembre" ha reblat el diputat de la CUP, Quim Arrufat. Per a la CUP el referèndum del 9 de novembre obre les portes a la independència i a un procés constituent per a la construcció dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid