Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La CUP: "la millor garantia a la consulta és l'empenta col·lectiva"

La formació presenta 20 propostes de resolució que es debatran avui al Parlament

17/09/2014 Política

El diputat de la CUP-AE va remacar ahir al Parlament que "la millor garantia a la consulta és l'empenta col·lectiva" durant el Debat de Politíca General. Fenández va puntualitzar a continuació que "l'alternativa és desobeir la prohibició, la crisi, els mercats".  Tot i oferint la mà estesa en el compromís de la consulta "Si la unitat i el consens és per posar les urnes, compti amb nosaltres". Va acabar la seva intervenció, citant Primo Levi: "Si no ara, quan?, i si no nosaltres, qui?".

Per la seva banda, el també diputat de la CUP, Quim Arrufat es va mantenir en la mateixa línia al referir pel que fa a les garanties d'assegurar la consulta, fent referència a la pressió popular,  "les garanties democràtiques les fixarà la llei de consultes i les garantiran com a mínim el 1,8 milions de persones que van sortir al carrer l'11 de setembre". 

En el sentit de les manifestacions de Fernández i Arrufat durant el debat, la CUP-AE va presentar 20 propostes de resolució que es debatran avui al Parlament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid