Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Èxit dels videoclips de la Via Catalana

Els videoclips de la Via Catalana 2013 i 2014 (tots dos d’artistes de les Terres de l’Ebre) han rebut milers de visites a la xarxa

14/09/2014 Comunicació

Un videoclip amb la cançó ‘Germans de llengua’ del cantant de Camarles Joan Rovira i imatges de la Via Catalana 2014 està triomfant a la xarxa. Una versió anterior de la cançó ‘Germans de llengua’ ja va ser penjada al youtube el 2013 en motiu de la Via Catalana de l’any passat i des de llavors ha tingut més de 14.000 visualitzacions però el videoclip de la Via Catalana 2014 les ha superat de llarg en menys de tres dies (ha arribat a les 42.000 visites) i és possible que amb el temps arribi als nivells de visites del videoclip  ‘La Via’ del grup ebrenc Pepet i Marieta que ha tingut més de 76.000 visites en un any.


“La Via” ha acabat convertint-se en l’himne popular de la Via Catalana 2013 i un videoclip amb una versió de la cançó en què van participar artistes de tots els Països Catalans: els valencians Miquel Gironès, Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil; els catalans Francesc Ribera “Titot”, Meritxell Gené i Arnau Aymerich, i la mallorquina Maria Antònia Gost ha obtingut més de 263.000 visualitzacions durant el darrer any.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid