Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#stopalfeixisme
Demanen a Interior que prohibeixi la manifestació nazi de l'Onze de Setembre

El diputat David Fernàndez envia una carta al Conseller Ramon Espadaler demanant que la convocatòria sigui prohibida.

09/09/2014 Política

La Plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme i diverses organitzacions cíviques i sindicals han demanat avui, dimarts, al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que prohibeixi la manifestació convocada per al pròxim 11 de setembre per la formació ultradretana Alianza Nacional.

En un comunicat, la Plataforma ha mostrat el seu "estupor i indignació per la notícia que el Departament d'Interior ha autoritzat una manifestació nazi durant la Diada en ple centre del Raval. Condemnem aquesta decisió rotundament".

Interior va autoritzar ahir la manifestació encara que va modificar el seu recorregut per evitar que es trobi amb altres concentracions de signe contrari.

La CUP demana la prohibició de la manifestació feixista convocada l'onze de setembre a Barcelona

El diputat David Fernàndez, en nom de la CUP, ha dirigit una carta avui al Conseller d'Interior Ramon Espadaler expressant "l'absoluta oposició, rebuig i preocupació per la incomprensible decisió adoptada per la Conselleria" que ha autoritzat la manifestació convocada pel grupuscle neonazi Alianza Nacional, al centre de Barcelona durant la propera Diada. La CUP demana a la Conselleria que "la resolució sigui urgentment modificada i la convocatòria prohibida".

En la carta es recorda que els convocats són "directament responsables de l'atac que va sofrir el Centre Blanquerna de la Generalitat" la passada diada, es mostra la preocupació per l'emplaçament escollit "el barri del Raval, que acull la diversitat cultural que defineix la nostra societat i de la que n'estem absolutament orgullosos" i recorda que aquests grups ultradretans "escupen odi racista i xenòfob" i finalment fa memòria que "entre els dirigents del grup convocant es troba l'assassí confés del nostre company antiracista Guillem Agulló, assassinat l'abril de 1993".


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid