Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Crida a concentrar-se davant els Ajuntaments del país i també de la Generalitat

També s'ha fet una crida a una mobilització contínua en defensa del referèndum del 9N, del Dret a Decidir dels catalans i les catalanes i de la nostra Sobirania Nacional

30/09/2014 Política

El Col·lectiu Drassanes, amb l’objectiu de recollir les diferents propostes de convocatòria i seguint especialment les propostes de la Xarxa Referèndum 9N, ha fet una crida a concentrar-se davant els Ajuntaments del país i també davant la Generalitat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, avui a les  7 del vespre.

En el cas de Barcelona cal omplir la plaça Sant Jaume, aplegant el màxim nombre de persones que hàgin acudit a cites prèvies. "Hem de donar una resposta massiva i efectiva contra aquesta agressió als nostres drets que és la prohibició del referèndum".

Així mateix ha fet una crida a una mobilització contínua en defensa del referèndum del 9N, del Dret a Decidir dels catalans i les catalanes i de la nostra Sobirania Nacional. "Encoratgem tothom a participar activament en les diferents accions que s’aniran convocant", afegeix.

El col·lecti Drassanes afirma rotundament que "no podem admetre que un òrgan mancat de credibilitat per l’alt grau de politització i de parcialitat dels seus membres, com en va ser mostra la retallada de l’Estatut d’Autonomia, condicioni els acords i les decisions del nostre Parlament. No reconeixem al Tribunal Constitucional espanyol cap legitimitat per sobre de les nostres institucions, ni cap poder per decidir o condicionar el nostre futur polític".

Més mobilitzacions en defensa del 9-N

Aquesta tarda la CUP ha convocat una concentració davant de la Delegació del govern espanyol a Barcelona en rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional. Els sindicats d'estudiants convocaran una vaga d'universitats el 7 i el 8 d'octubre contra la prohibició del TC.

ARA ÉS L’HORA comença la campanya pel Sí a la independència

Avui a les places dels ajuntaments a les 19 hores. L’acte central serà a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona i comptarà amb la presència de Carme Forcadell, presidenta de l’ANC i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.

La plataforma també ha fet públic un manifest en defensa de la consulta

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid