Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Comença la campanya #mutsialagabia

La campanya recull fotografies d'urnes o vots engabiats i les fa circular per Twitter amb l'etiqueta #Mutsialagàbia

30/09/2014 Política

Aquest matí han aparegut en diversos indrets del Principat unes gàbies (contenen en el seu interior una urna)  que formen part de la capmanya #mutsialagabia. Des d'aquesta campanya volen fer públic que "prohibir la consulta és segrestar el consens entre ciutadans i empresonar les llibertats fonamentals.". La iniciativa (provinent de la societat civil) es basa en col·locar urnes engabiades als carrers i han convidat els ciutadans "a penjar gàbies als balcons, finestres i terrasses amb una urna o un vot a dins, perquè̀ ni ara ni mai no s'esborri de la memòria col·lectiva el dia que les llibertats democràtiques de tots van ser prohibides i empresonades".


Els creadors de la campanya expliquen que el símbol d'una gàbia amb un vot dins significa, que "en democràcia, la llibertat és impossible de silenciar. La llibertat de quedar-nos o marxar d’Espanya ens pertany. La llibertat de fundar o no un estat igual que els altres ens pertany. La llibertat de consentir el poder sobre la nostra comunitat ens pertany. Aquesta gàbia és mental: és feina nostra alliberar els vots". La campanya també recull les fotografies de les urnes i els vots engabiats i les fa circular per Twitter amb l'etiqueta #Mutsialagàbia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid