Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CORRUPCIÓ
Carme Chacón va comprar un xalet de luxe en una zona on es van desviar diners provinents de la corrupció

Chacón va adquirir la casa a la platja de Coson, al costat dels projectes hotelers que el PSOE-A i el PSC haurien finançat amb els ERO

29/09/2014 Política

La dirigent del Partit Socialista de Catalunya (PSC) Carme Chacón va comprar l'any 2009 un xalet de luxe al districte de Samaná, concretament a l'exclusiva platja de Coson, la zona més cara de la República Dominicana. Precisament aquesta és la zona residencial on, segons va assegurar divendres passat davant la jutge Mercedes Alaya un dels imputats en el cas dels Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO) fraudulents, s'haurien desviat 18 milions d'euros procedents de la Conselleria d'Ocupació en virtut d'un suposat acord entre el PSOE andalús i el PSC.

Segons el testimoni de l'empresari  Eduardo Pascual imputat en el cas dels ERO, s'haurien desviat 18 milions d'euros a República Dominicana mitjançant empresaris  vinculats al PSC i al PSOE. Aquests negocis es troben precisament a la zona en què l'exsecretària general del PSC va adquirir un xalet de luxe al costat del seu marit, Miguel Barroso. Es tracta d'un habitatge en el municipi de Las Terrenas de Samaná, en una zona a la qual s'accedeix des d'un aeroport privat, L'habitatge se situa a cent metres de la mar en un recinte de 1.330 metres quadrats i 266 construïts. La casa consta de dues bungalows amb quatre dormitoris i quatre banys, a més d'una terrassa de fusta de 75 metres quadrats i una piscina. El matrimoni va posar a la venda l'habitatge, valorat en uns 600.000 dòlars, després que es difongués la notícia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid