Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Acudit antisemita del regidor del PP a la Bisbal

Un regidor del PP (Andrés Cano) va fer un tuit antisemita comentant la visita del dirigent de Podemos Pablo Iglesias al Mur de les Lamentacions

16/09/2014 Política
Andrés Cano, regidor del PP a la Bisbal d’Empordà,  va fer un tuit antisemita comentant la visita del dirigent de Podemos Pablo Iglesias al Mur de les Lamentacions de  Jerusalem. Al tuit surt l'estrella de David amb la paraula “jude” (un model d’estella de David com les usades a l'Alemanya nazi), el missatge "todo siervo acude y rinde honores a sus amos" i una caricatura antisemita d'un jueu.  Al tuit Andrés Cano hi va afegir el comentari “La cabra tira al  monte...?”

Aquest no és l’únic incident que ha protagonitzat Cano. El  10 de setembre del 2012  l'únic regidor del PP a l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà va instar la Policia Municipal a retirar una estelada que havia estat hissada per Arran en un pal propietat del Consistori situat a l'entrada de la localitat. Cano va aprofitar l’incident per sortir als mitjans estatals i denunciar que vivia amenaçat pels independentistes fet pel qual va demanar (i rebre) protecció policial per part de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid