Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Publiquen les normes que cal complir per ser membre d’un grup feixista

Un grup d'extrema dreta “antifeminista” anomenat Círculo Atenea ha penjat a la seva web el manifest “Algunas normas de entrada a Círculo Atenea". Una activista de Círculo Atenea és col·laboradora de Ciutadans i va ocupar el segon lloc d'una candidatura del partit feixista Movimiento Social Republicano.

22/08/2014 Política

Un grup feixista (format per exclusivament dones) anomenat Círculo Atenea ha penjat recentment a la seva web un text on s’expliquen les normes que cal complir per entrar a formar part de l’organització.  El manifest adverteix que a Círculo Atenea existeixen “unas normas muy exigentes, queremos mujeres élite, no queremos jarrones, ni camioneras que se crean femeninas y antifeministas, porque mola, es nuevo y está bien, no.” i que cal superar un període de prova “el tiempo de prueba es de 12 meses, en los cuales se debe mostrar la ética, los valores que defendemos, las ganas de formarse, el valor para manifestarse y por supuesto el compañerismo. Se puede salir cuando se desee, salir es fácil, entrar complicado si no eres verdaderamente una Atenea.”. Círculo Atenea té relació amb un grup "antifeminista" semblant d'origen francès anomenat Les Antigones.

Una de les membres d'aquest grup "antifeminista" d'extrema dreta (relacionat també amb el partit feixista Movimiento Social Republicano) és una dona anomenada Verónica Benítez Roque (al facebook utilitza el nom de "Vero Bero") que resulta ser militant o simpatitzant de l'agrupació local de Ciudadanos a Vallirana i va ocupar el segon lloc a les llistes d'una candidatura de Movimiento Social Republicano. Al facebook  de C's Vallirana es poden veure fotografies de la militant del Círculo Atenea amb Jordi Cañas , Juan Carlos Girauta i en diferents activitats de Ciudadanos (col·laborant en una paradeta, en actes del partit...).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid