Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Nou mosaic de l'ANC a Sant Pere Pescador

Més de 2000 persones han desplegat un gran mural de 15X30 metres dirigit a la presidenta del Brasil Dilma Rousseff

24/08/2014 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització que duu a terme aquest estiu i aquest diumenge 24 d’agost més de 2000 persones han assistit al desplegament d'una gran lona de 15X30 metres dirigida a la presidenta del Brasil Dilma Rousseff . El missatge; que els catalans votaran llibertat el proper 9 de novembre.

El mural adreçat a Dilma Rousseff, com un dels líders polítics més influents del món, es traslladarà el proper dia Onze de Setembre a la Via Catalana 2014, la gran V que es durà a terme a Barcelona.

L’acció d’aquest dissabte s’inclou dins la campanya d’actes que l’ANC desenvoluparà durant tot l’estiu, en què a més de fer V arreu dels municipis del país es desplegaran un total de 10 grans lones amb missatges dirigits a líders mundials, que seran claus a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana. A més de Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel i François Hollande, els murals aniran dirigits a David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Papa Francesc i Stephen Harper.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid