Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Mobilitzacions independentistes a Girona

A Girona s’ha convocat una #Vgironina pel dia 5 de setembre a més a més de la ja tradicional cantada dels Segadors i la posterior manifestació independentista de  la Diada.

30/08/2014 Política

Els dies 5 i 11 de setembre es realitzaran diverses mobilitzacions independentistes a Girona:

El divendres 5 de setembre a les 19h. l’ANJI (Assemblea Nacional de Joves per la Independència) ha convocat  a la Plaça Constitució un cercavila (amb la participació d’entitats de cultura popular) que es desplaçarà fins la Plaça del Vi on a les 20h. es formarà un “V” entre el carrer Ciutadans i el Pont de Pedra (a les 20.15h hi haurà els parlaments de l’acte). Per ajudar a difondre l’esdeveniment s’ha creat el hashtag #Vgironina .

El dijous 11 de setembre,  a la Plaça del Vi,  a les 12h., es realitzarà la ja tradicional cantada dels Segadors (organitza: ADAC i Casal independentista El Forn) i a les 12.30h. la manifestació independentista (organitza: CUP i Arran). Les organitzacions independentistes gironines també han convocat a la “V” que es farà la tarda de l’Onze de Setembre a Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid