Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guerra Bruta
La Guardia Civil "en el punt de mira" pel robatori d'una estelada a Vilobí d’Onyar
29/08/2014 Política

La matinada del passat diumenge dues persones van baixar d'un cotxe i van sostreure una de les banderes estelades que l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar (Selva) havia hissat a l'entrada del poble. Els Mossos d'Esquadra han descobert que el vehicle pertanyia a la Guàrdia Civil. El consistori ha traslladat aquesta informació a un jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners.

Un veí del poble va veure com diumenge a la matinada un cotxe amb tres o quatre persones es van aturar a la rotonda d’entrada de Vilobí d’Onyar. Al menys una d’elles va sortir del cotxe, va pujar i va arrencar l’estelada. Seguidament, va pujar al cotxe i van marxar ràpidament. El veí que ho va veure va apuntar la matrícula del cotxe i la va facilitar posteriorment a l’Ajuntament de la localitat.

L’ordinador va revelar que es tractava d’una martícula “reservada”

Els fets van ser denunciats als Mossos d’Esquadra pel testimoni i pel consistori. El que va començar sent una investigació per furt sense gaire interès, va convertir-se de sobte en rellevant a l’introduir la matrícula en el programa informàtic dels Mossos que permet identificar el propietari de qualsevol vehicle. L’ordinador va revelar que es tractava d’una martícula “reservada”, i les investigacions fan concloure que el cotxe és propietat de la Guàrdia Civil, tot i que realitza els serveis sense signes identificatius.

En els darrers mesos s'han registrat nombroses subtraccions d'estelades que molts ajuntaments catalans havien instal·lat en espais públic. De fet, al novembre de 2012, el propi Ajuntament de Vilobí d'Onyar va denunciar que uns desconeguts havien causat desperfectes en un mosaic amb una estelada col·locada a l'entrada del municipi.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid