Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
La CUP es solidaritza amb la Colla Trabucaire de Cardedeu
27/08/2014 Cultura

En relació a les darreres notícies aparegudes als mitjans sobre els Trabucaires de Cardedeu, la CUP ha emès un comunicat on  lamenta profundament les difamacions i mentides que ha patit la Colla Trabucaire de Cardedeu per part de diferents mitjans de comunicació i polítics espanyols.

"Taquen injustament la cultura popular dels Països Catalans i en concret les celebracions de la vila de Cardedeu, un poble que destaca per tenir unes festes amb molta participació i un teixit associatiu molt ampli. Per això, des de la CUP felicitem i animem totes les persones que treballen desinteressadament en la cultura popular a continuar fent-ho amb la il·lusió i dedicació que les caracteritza", manifesta la formació en la nota.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid