Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#JORDIMARTÍDIMISSIÓ
Gran escridassada al discurs del regidor Martí durat el pregó de les Festes de Sants

La CUP ha brindat per la seva dimissió arran de l’actuació de l'Ajuntament amb Can Vies.

24/08/2014 Política

Els actes d’inici de la Festa Major de Sants s’han desenvolupat en l’ambient festiu habitual, i les diferents intervencions, incloses les del pregoner l'exjugador d'handbol del Barça Enric Masip, han estat respectades i fortament aplaudides.

La situació ha canviat radicalment quan ha estat el torn del regidor Jordi Martí, que ha rebut una sonora xiulada i escridassada, i que ha acurtat el seu discurs a menys d’un minut en constatar la indignació del veïnat amb la seva presència.

En acabar-se l’acte, des de la CUP de Sants-Montjuïc s’ha organitzat un brindis per la dimissió del regidor que ha tingut una immillorable acollida i al que s’han sumat desenes de veïnes i veïns al crit de Jordi Martí Dimissió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid