11-S
David Fernàndez, Diego Cañamero i Pernando Barrena a Sant Celoni per la Diada

La CUP organitza l'acte el proper 10 de setembre a les 18h a la cruïlla de la plaça del Comte del Montseny amb la carretera de Campins, mentre es pintarà un mural amb el lema de la jornada

26/08/2014 Política
David Fernàndez, diputat de la CUP-AE al Parlament, Diego Cañamero, del Sindicato Andaluz de Trabajadores, i Pernando Barrena, portaveu de Sortu, ens acompanyaran amb els seus parlaments a les 18 hores a la cruïlla de la plaça del Comte del Montseny amb la carretera de Campins, mentre es pintarà un mural amb el lema de la jornada.

A partir de les 19.30, una cercavila animada per la Colla de Diables, la Colla Bastonera Quico Sabaté i Bocs i Cabres ens conduirà fins a la plaça de la Vila, on a les 22 h podrem sopar, escoltar el manifest i assistir al concert de Muyayo Rif i Som Caliu (10 € anticipada, a la llibreria Els 4 gats i a La Clau, 12 € el mateix dia).
11 de Setembre: actes a Sant Celoni i la gran V a Barcelona

-Celebració de la Diada a Sant Celoni: a partir de les 11 del matí a la plaça de la Vila.
-Gran V, la Via Catalana del 2014: a partir de les 17 h a Barcelona (www.araeslhora.cat). De Sant Celoni surten autocars a les 15 h del pàrquing del Pavelló 11 de setembre (organitzat per Òmnium Cultural i ANC).
Marxa de torxes a Palautordera
Aquest any Palautordera torna a organitzar la marxa de torxes per commemorar la Diada, el 10 de setembre a la nit.