Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
Crida de personalitats de diversos àmbits de la societat a participar a la Via Catalana

El nou vídeo recorre els més d’onze quilòmetres de la gran V per la Gran Via i l’avinguda Diagonal, confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes

28/08/2014 Política

Personalitats de diversos àmbits de la societat catalana fan una crida a inscriure’s i unir-se a la Via Catalana 2014, la mobilització organitzada per ARA ÉS L’HORA el proper Onze de Setembre, en un nou espot presentat per la campanya. El vídeo recorre els més d’onze quilòmetres de recorregut que farà la gran V per la Gran Via i l’avinguda Diagonal, confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes, i fa una nova crida a inscriure’s per assegurar una correcta distribució de la gent i garantir la formació del gran mosaic senyera.

Des de diversos punts de la V que es farà el proper Onze de Setembre, Empar Moliner, Imma Tubella, Martí Anglada, Clara Ponsatí, Joan Lluís Bozzo, Quim Masferrer i el Pare Manel expliquen al vídeo que seran a la gran mobilització de la Diada perquè “l’Onze de Setembre, tots junts, convocarem la consulta”. “El 9N depèn de tots, depèn de tu”, rebla Masferrer.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid