Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EDUCACIÓ
Comença la II Marxa per l’Educació Pública

La marxa serà inaugurada avui a les 10 del matí a la plaça de la Llibertat de Salt pel mestre mallorquí Jaume Sastre

23/08/2014 Educació

Avui dissabte a les 9 del matí comença la II Marxa per l’Educació Pública a l’estació de tren de Girona tot i que serà inaugurada oficialment una hora més tard a la plaça de la Llibertat de Salt pel mestre mallorquí Jaume Sastre (docent que fa unes setmanes va protagonitzar una vaga de fam a favor de l'educació pública en català). També compta amb la participació de membres de l'Assemblea de docents de les Illes i de la Plataforma Crida.

Durant el dia la marxa tornarà a passar per Girona i es desplaçarà fins a Vidreres, municipi on acabarà aquesta primera jornada de mobilitzacions. Avui també és l’últim dia que queda per poder fer una donació econòmica (mitjançant la pàgina “Tot Suma”) per ajudar a pagar el cost de tota la logística de la marxa (cartells, gasolina per als cotxes de suport, equip de so, avituallaments...).

Des de la CUP s'ha emès un comunicat on es dóna suport a la II Marxa per l´Educació Pública que avui comença a caminar des de Girona per arribar a Barcelona el proper dissabte 30 d’agost, travessant les comarques de la Selva i el Maresme amb un recorregut total de 117 km en vuit etapes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid