Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Clausuren la pàgina del facebook “Bizarradas Separatas”

Ahir els administradors del facebook van clausurar la pàgina “Bizarradas Separatas” després de rebre múltiples denúncies d’usuaris indignats amb la pàgina espanyolista que ridiculitzava i insultava als independentistes. L'administrador de la  pàgina (l'ultradretà Víctor Milá) ha creat una nova pàgina catalanofòbica molt similar que té el títol de  "Bizarradas separatas 2.0"

02/08/2014 Política
Ahir van clausurar la pàgina del facebook “Bizarradas Separatas” després que la xarxa social revés múltiples denúncies d’usuaris indignats. La pàgina clausurada va ser creada fa un any pel militant espanyolista Víctor  Milá  que es dedicava a  extreure informacions i  fotografies de webs independentistes per penjar-les a la citada pàgina del facebook  on eren motiu d’escarni. L'administrador de la pàgina (l'ultradretà Víctor Milá) ha creat una nova pàgina catalanofòbica molt similar que té el títol de "Bizarradas separatas 2.0"

A la pàgina “Bizarradas Separatas” a més a més de penjar fotografies de menors d'edat s’havia arribat a fer escarni sobre  les esqueles de morts independentistes. En una ocasió al costat de l’esquela l'administrador de la pàgina (Victor Milá) va comentar “Que muera un bizarro separata bueno, malo no es. pero siempre pensaba que algun dia dejarian hacer el friki, pero lo hacen hasta despues de muertos, no entiendo como exigen respeto a los demas, cuando ni siquiera se respetan a si mismos y se hacen "la esquelada"”.

La web “Dolça Catalunya” una pàgina similar que encara no ha estat clausurada també  va publicar un article on ridiculitzava una esquela on hi havia una estelada amb la frase “Hasta que la muerte nos separe. Frikisme indepe en las esquelas”. L’article començava amb la frase “Pobre hombre...que cruz para los familiares” i després de diverses frases insultants acabava “Estética friki, ni una mísera oración, ni un recuerdo trascendente. Pura propaganda política. ¿Se imaginan morir así? Está claro que el nacionalismo no salva.”

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid